Omejena odgovornost

Omejena odgovornost

Ta informacijski portal vsebuje javno dostopne informacije o igranju spletne rulete, najnovejših oblikah igre, ki so na voljo, in o pogojih, ki jih ponujajo priljubljene spletne igralnice. Vendar pa ta portal ne ponuja nobenih neposrednih priložnosti za igranje rulete ali drugih igralniških iger za denar. Nismo niti spletna stavnica niti upravljavec spletne igralnice.

Naš cilj je zagotovitev visoko kakovostne vsebine in posredovanje javno razpoložljivih informacij z različnih spletnih strani na enem mestu. Ker nimamo nobenega vpliva na te vire, ne dajemo nobene garancije za aktualnost tovrstne vsebine, njeno natančnost ali možne napake.

Upravljavec tega portala ne prevzema nobene odgovornosti za izgube, ki bi jih lahko utrpeli pri igranju spletne rulete in drugih igralniških iger v kateri koli promovirani spletni igralnici. Navodila in igralne strategije ne predstavljajo nobene garancije za dobitek v spletni igralnici in uporabljate jih izključno na lastno odgovornost. Če ste prepričani, da boste z igranjem rulete in drugih igralniških iger ustvarili dobiček, obiščite razdelek o odgovornem igranju in ocenite svoj odnos do iger na srečo.

Ruleta