Shaunov ruletni sistem

Shaunov ruletni sistem

Obstajajo različni ruletni sistemi, ki izhajajo iz znanih matematičnih pravil in temeljijo na teoriji verjetnosti, vendar je sistem, ki ga predstavljamo v tem članku, drugačen. Razvil ga je Shaun, fantastičen igralec rulete, ki je na sistemu delal tako dolgo, da ga je izpopolnil do popolnosti.

Rečemo lahko, da mnogi igralci menijo, da je Shaunov ruletni sistem čuden, in velikokrat ga niti ne smatrajo za igralno strategijo. Resnica pa je, da njegova uporaba igralcu daje neverjetno možnost zmage, tj. do 90 %. Kako je to mogoče? Enostavno.

Sistem temelji na visoki verjetnosti za zmago (9 : 1). To lahko dosežete na naslednji način. Ruleta ima 37 žepov. 36 številk + 0. Naš cilj pri igranju je pokriti 33 številk in barvo s 66 žetoni na način, da ostanejo samo 4 prosta mesta. To pomeni, da boste izgubili le v primeru, da ena izmed teh 4 številk dobi. Če zmagate, dobite 6 žetonov.

Kako igrati Shaunov ruletni sistem?

  • 1. Najprej stavite 36 žetonov na barvo, na primer rdečo.
  • 2. Druga možnost je, da stavite 4 žetone na številke, vendar ne igrate neposredno s številkami. Stavo usmerite na deljena mesta, to pomeni ločnice med številkami. Žetone položite na deljena mesta med naslednjimi številkami: 0–2, 8–11, 10–13, 17–20, 26–29, 28–31.
  • 3. Tretja možnost vključuje nekaj improvizacije, saj morate 2 stavna žetona položiti na katere koli 3 številke izmed številk 4, 6, 15, 22, 24, 33 in 35. Izbira je vaša.

Skupna stava znaša 66 žetonov. Mogoče se sprašujete, ali je mogoče Shaunov sistem igrati tudi na progresiven način, ali deluje množenje stav. Da, to je mogoče, vendar ne pozabite vedno pomnožiti vseh vaših stav, drugače sistem nima več smisla.

Slabosti Shaunove strategije

Shaunov ruletni sistem prinaša zares izjemno verjetnost dobitka, vendar pazite, to še vedno ni 100 % in v tistih 10 % se skriva slabost. Stave so visoke in serija izgub lahko resnično pretrese vaš proračun. Zato priporočamo igranje sistema samo kot dodatek k drugim ruletnim sistemom. Preizkusite ga, če vam je ostalo kaj žetonov od prejšnje igre. Prav tako dobro premislite, ali boste igrali Shaunov ruletni sistem na ameriški ruleti, ki ima dve ničli, kar zmanjša sistemski donos.

Povzetek

Če spadate igralce, ki želijo uživati pri igranju in jim je všeč nekaj gotovosti namesto tveganja, potem je Shaunov sistem v kombinaciji, na primer z D’Alembertovim sistemom popoln za vas. Vendar pa njegova uporaba zahteva pristno potrpežljivost in, kar je najpomembneje, samonadzor, saj morate zares vedeti, kdaj odnehati in ne preizkušati svoje sreče.

Ruleta