European Roulette GOLD

European Roulette GOLD

Poskusite igrati European Roulette GOLD brezplačno

Ali ste vedeli, da je ruleta med igralci najbolj priljubljena igralniška igra? Pri tej igri sta najbolj privlačni preprostost in odsotnost zapletenih pravil. Današnje spletne rulete so tako dobro narejene, da se vam bo zdelo, da sedite v pravi igralnici.

Na trgu je veliko izjemno dobro narejenih spletnih iger in ena od njih nas je prevzela. European Roulette GOLD podjetja MICROGAMING. Ta igralniška igra je del serije Gold, v katero sodita tudi Blackjack Gold ali Baccarat Gold fall. Namenjena je tudi najzahtevnejšim igralcem.

GOLD v imenu nosi ustrezen pomen

Spletna igralniška igra European Roulette GOLD je, kot nakazuje že ime, ruletna igra z evropskimi pravili, kar pomeni, da na igralnem polju obstajajo samo ena ničla (za razliko od ameriške rulete z dvema ničlama, glejte razlike v ruletnih igrah) ) in številke od 1 do 36. Na začetku igre izberite zahtevano vrednost žetona, ga postavite na mizo in položite stavo. Med polaganjem stave lahko uporabite dva načina – način Regular ali Expert mode.

V načinu Regular uporabljate preproste stave, kot so par/nepar, rdeče/črno, stolpci in določena številka, na igralnem polju pa ne manjka niti najljubši “Racetrak” z možnostjo stav na Les Voisins Du Zero, Tiers Du Cylindre in Les Orphelins.

Način Expert igralcu ponuja druge zanimive možnosti stav, zahvaljujoč katerim igra postane bolj tekoča in zabavna. Po kliku gumbov »Expert« in »Call Bets« vam bodo ponujene stave Red Splits, Black Splits, Zero Game, Finales en Plein itd. Najbolj pa nas je razveselilo, da igra European Roulette GOLD vključuje edinstveno funkcijo, zahvaljujoč kateri lahko naenkrat položite do osem stav. V načinu Expert boste s klikom gumba “Edit Layout” « na drugem zaslonu svoje žetone položili na mesto na igralnem polju. To postavitev lahko aktivirate ali spremenite kadarkoli med igro. Izbrati morate samo številko igralnega polja. Ruleta ponuja tudi funkcijo “reBet”, ki pospeši igro.

Da ima igra tempo, so razvijalci igre European Roulette GOLD dodali funkcijo samodejne igre. Do njenih nastavitev pridete prek načina Expert, ko kliknete gumb “Autoplay” kjer lahko izberete, ali se bo naprava ustavila po določenem številu iger ali ko je presežena določena meja. Če želite analizirati svojo igro, vam je na voljo gumb s simbolom %, ki se nahaja v levem spodnjem delu zaslona. Tam najdete podrobno statistiko svoje igre.

Zavrtite kolut tudi brezplačno

Igra European Roulette GOLD je odlično izdelana igralniška igra, ki jo je težko kritizirati. Vsebuje vse, kar je pomembno, in celo najzahtevnejši igralci je bodo gotovo veseli. Vseeno pa ne bomo pozabili dobro znanega reka – vsak ima svoj okus, zato si sami ustvarite svoje mnenje. Preizkusite jo brezplačno.

Podrobnosti o igri

Ponudnik igre:
Microgaming
Tema igre:
Spletni casino:
Naša ocena:
Ruleta