Ruleta s koluti

Ruleta s koluti

Veliko hazarderjev verjame, da je ruleta konservativna igra, katere verjetno ni več mogoče spremeniti ali posodobiti. Vendar to ne drži; vse, kar je bilo potrebno, je bilo združiti nekaj koristnih in prijetnih lastnosti ter izkoristiti najboljše elemente igralnih avtomatov. Rezultat tega je ruleta s koluti, edinstvena kombinacija igralnih avtomatov in rulete.

Igra je namenjena ljubiteljem obeh predhodno navedenih vrst iger. Ruleta s koluti je spletni igralni avtomat s 5 koluti in 30 zmagovalnimi vrsticami. Igra igralcem omogoča uporabo funkcije »zavrti svojo ruleto«, ki samodejno spremeni igralni avtomat v kombinacijo klasične rulete in igralnega avtomata. Istočasno igra nudi tudi bonus igro z naslovom »ruleta z več kolesi«, ki igralcem omogoča, da zadenejo več denarja.

Share on

Poskusite igrati naslednje brezplačne igre z ruleto.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam