Roulette Diamonds

Roulette Diamonds

Poskusite igrati Roulette Diamonds brezplačno

Se tudi vi počutite izgubljeno, ker je število takšnih iger zares ogromno? To je povsem normalno, ker jih je resnično veliko. Ampak vsak igralec na koncu najde svojega favorita, h kateremu se redno in z veseljem občasno vrača. Ko boste enkrat prišli v stik z igro Roulette Diamonds, verjamemo, da jo boste skoraj zagotovo shranili med svoje priljubljene.

Pravzaprav postaja kar pravilo, da imajo vse igre podjetja EASIT »tisto nekaj«, zaradi česar so znotraj svojega žanra odlična izbira. Enako velja za igro Roulette Diamonds. Nasploh ocenjujemo, da je grafika te spletne igralniške igre vrhunska. Igra je prav zares v celoti odlično narejena.

Prav nič ji ne manjka

Roulette Diamonds je klasična igra rulete s standardnimi evropskimi pravili. Na vrhu zaslona vidite vrteče se kolo rulete, spodaj pa igralno polje. Na desni strani je rdirkalna steza, ki vključuje dodatne stave – funkcija, v katero smo se nedavno zaljubili. Na dnu zaslona so vidni osnovni gumbi, potrebni za igranje – zavrti (Spin), izbriši (Delete), nazaj (Back) in x2. Resnično uporabna je možnost posebnih stav – za dostop do njih morate aktivirati Način izkušenega igralca ((z namenskim gumbom). To vam omogoča dostop do stav, kot so Red Splits, Black Splits, Orphelin Plein, Finale en Plein ... (opis stav je na voljo v pravilih rulete)

Če bi radi analizirali svoje prejšnje odločitve pri izbiri stav in dejanj, vam bo zagotovo všeč dodatek statistike preteklih iger. V zgornjem levem kotu je prikazanih zadnjih 9 zmagovalnih številk, klik na ikono grafikona pa vam omogoča dostop do najpogostejših zmagovalnih številk in zmagovalnih razmerij med posameznimi kategorijami – črne/rdeče, sode/lihe, vroče/hladne številke. Gradiva za preučevanje vam ne bo zmanjkalo.

Dobro so zasnovani tudi zvoki, glasba v ozadju pa vam ne bo šla na živce tudi pri dolgem igranju.

Roulette Diamonds VIP za igralce, ki lahko pogrešijo več denarja

Kot smo že omenili, vam bodo odlična grafika in zvoki igre Roulette Diamonds dali občutek, da resnično igrate v igralnici. Spletna ruleta ima tudi nadaljevanje, ki se imenuje Diamonds VIP, in je namenjeno pogumnejšim (in bogatejšim) igralcem. Seveda so omejitve stav veliko višje.

Poskusite zavrteti kolo – celo brezplačno

Če še nikoli prej niste videli te vrste rulete, morate to zagotovo čimprej spremeniti. Ob igri smo preživeli nekaj prijetnih ur. Igro pa lahko preizkusite tudi brezplačno – izplača se.

Podrobnosti o igri

Ponudnik igre:
EASIT
Tema igre:
Spletni casino:
Naša ocena:
Ruleta