Večkolesna ruleta

Večkolesna ruleta

Gotovo ste že slišali za igranje spletnega pokra na več mizah. Ponudnik Microgaming zagotavlja nekaj podobnega, le da gre pri tem za priljubljeno igro rulete. Že bežen pogled pove, da gre brez dvoma za hvalevredno igro. Zaradi izjemne grafike, kristalno čistega zvoka in poudarka na podrobnostih jo uvrščamo med najbolj priljubljene spletne namizne igre.

Pri večkolesni ruleti ima igralec možnost sočasnega igranja na največ 8 kolesih. Zaradi tega poteka igra do osemkrat hitreje. Igralec seveda lahko določi, katera kolesa so v igro vključena in katera ne. Postopek izbire je preprost – na izbrano kolo le kliknete, da ga omogočite ali onemogočite.

Stave polagate na eni mizi, potem pa se pomnožijo glede na število izbranih koles rulete. Igra zato poteka hitreje, vznemirjenje ob igranju pa je večje.

Share on

Poskusite igrati naslednje brezplačne igre z ruleto.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam